Mallin mukaan mukavasti jämäsuikaleita käyttäen! Kiva malli, vaikka jouduinkin ajanpuutteen ja Tildan muodon vuoksi käyttämään soikiota keskelle. Onnittelutekstin laitoin leimattuun Magnolia-kehykseen ääriviivatarroilla.

Olen pari päivää ollut kotona, ei sitä oikein muuten pysty testaamaan, pärjääkö äiti sovituilla avuilla palveluasunnossaan yksikseen. Hyvin on tuntunut menevän, onneksi hoitaja käy aamulla laittamassa tukikorsetin päälle ja taas illalla tarkistamassa lääkkeitä tuodessaan tilanteen. Neuloin äidille kaulahuivin tuollaisesta neulelangasta ja saivat tytöt saunan jälkeen äidin hiukset rullattua, joten hän on ihan oman näköisensä rollaattorilla kävelylle lähtiessään;) tosin jos tämän kuvan näkee, harmittelee, että avaimen turkoosi nauha näkyy kaula-aukosta.

Olen tuonut vanhasta asunnosta astioita, pessyt ja koettanut mahduttaa niitä tänne pienempään, tosin ilman niitäkin jotenkuten olen talven pärjännyt, joten olisivatkohan turhia? Tänään käväisin myös mökillä ja siellä pystyi jo haravointia aloittelemaan. Onneksi lähdin aamusta, meni myöhemmin taivas pilveen ja alkoi tuulla niin kovasti, että piti lähteä takaisin kaupunkiin.

Hyvää viikonloppua teille kaikille!