Ihanaa! Taas on jotain mukavaa odotettavaa, syyskuun alkupuolella on tarkoitus tyttären kanssa mennä viettämään Korttitalkoita Raumalle.

Odotellessa on hyvä virittäytyä haastekorteilla, tällä kertaa piti olla muodoltaan vähän erikoisempi kortti ja lisäksi oli malli.

Muodoksi tein viistoon leikatusta kartongista kolmeksi taitellun kortin. olen näitä joskus tehnyt ja tykännyt kovasti. Kaksipuoleinen kartonki olisi näyttävämpi. Yläreunaan liimasin koristeeksi luonnonvalkoista kapeaa pitsiä.

Hupsis, taisin vähän kääntää tuota aiemmin leikattua soikiota ja väliosaan sen kehystä, mutta viitteellinenhän tämän piti ollakin;) Soikion päälle käytin viimeisen ison perhoseni ja teemaa jatkaen toisille osille viime viikolla tyttären luona stanssatut perhosen ja sudenkorennon. Perhonen stanssattu kuviopaperista ja valkealle sudenkorennolle leimasin tähtiä.

Alareunan koristeiksi strassit ja soikion yläreunaan kukkia, joiden ympärille lisäsin vaaleansinistä silkkipaperia. Voi olla, että vielä innostun töhrimään jonnekin kimalleliimaa, mutta tällainen se on nyt. Toivottavasti täyttää vaatimukset.

Täällä mökillä on ollut aivan upeita perhosia, pari suurta suruvaippaa kiertelevät rantahaapaa ja postitien varrella vaikka kuinka monta ihanaa neitoperhoa. Rannalla taas lepattelevat toinen toistaan kauniimmat sudenkorennot, näistä siis aihe korttiin.