Työkaveri, eläkkeellä hänkin, täytti pyöreitä ja hän kun on koneilla touhuava, metsästä pitävä matkailija, tein tällaisen kortin. Vasemman laidan koriste on kohokuvioitu paperin päälle kiinitetylle Bilteman alumiiniteipille, jonka jälkeen väritin sen alkoholimusteilla, tästä pidin kovasti.

Leimasin kuumailmapallon helmenhohtoiselle paperille, yllättävän hyvin pysyi kuivuttuaan. Koristeeksi lisäsin stanssatun rattaan ja liljan, joiden päälle laitoin Glossya.Osin samoista tarpeista valmistin paljon nuoremmalle miehenalulle synttärikortin:Tämän kortin vein samalla, kun herran pikkusisko kastettiin ja hänelle tietenkin kastekortti oli tarpeen. Vanhaa leimasinsettiä käyttäen sain mielestäni aikaiseksi kauniin kokonaisuuden, kuvaa hivenen chalkseilla värittäen, hempeän paperin ja pitsin avulla.Muutaman muunkin kortin olen tehnyt ja perille toimittanut, mutta muistaako niitä kaikkia kuvata?

Aika on kulunut reippaasti "maatöitä" tehden, eilen jo perunat ensimmäisen kerran multasin ja alkuviikosta uskalsin kurpitsan ja kesäkurpitsan taimet istuttaa maahan asti;) Kesäilma ihanimmillaan, auringonkilo kevyesti liplattavan järven pinnasta heijastellen, sielu lepää!

Hyvää kesän jatkoa!