Hei vain!

Oli senverran tapahtumia tuossa reilun viikon aikana, ettei oikein jäänyt aikaa bloggailla, mutta laitetaan esiin tärkeimmät:

Vaihdoin aprillina vuosikymmentä, tuli täyteen 60! Ihanaa! Tuohon liittyen pidimme ne kutsutut ruokakekkerit 17 hengen voimin jo edellisenä viikonloppuna. Keskiviikkona muutama läheisin ystävä oli meillä, rupateltiin viime kuukausien kuulumiset taas ajan tasalle ja mukavaa oli. Kukkiakin kertyi talon täydeltä, kuvaan en niitä oikein mieluisasti saanut:

1239045711_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lähes koko viikon minulla oli pieni sairas, mutta silti melko reipas apuri Nella, jonka kanssa vähän leivottiin pullaa. Joku rokko sitä Nellan eloa haittasi niin, ettei hoitoon voinut mennä.

1239045903_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauantaina täytti Nanna, Nellan isosisko, 5 vuotta ja siellä saimme taas isolla joukolla juhlia ja mukavaa oli. On ihanaa, kun koko perhekunta asuu senverran lähellä, että on helppo pitää yhteyttä.

Pari päivää olen sitten väkerrellyt kortteja pääsiäiseksi ja samoihin kuoriin laitoin kiitoskortteja, etteivät aina lykkääntyisi niin pitkään.

1239045784_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muutama kiitoskortti taustalla, niihin leimasin vastaostetun gracias jne leiman VersaMarkilla ja laitoin vaalean ja sinikimalteisen kohojauheen sekoituksen, pohja on Vintage Moonlight Collection skräppipaperia, joka jo sinällään on ihastuttava hohdellen hopeaa vahvan turkoosilla kuvioilla. Ostin Teneriffalla markkinoilta viuhka-ääriviivatarroja ja tein niille ensin paperille liimaten taitokset ja kiinitin sitten kohotarroilla alustaan.

Pääsiäiseksi tein pupusille pupukortit, vihreään neliökorttipohjaan ensin liimasin keltaisen neliön, jolle kohokuvioin Big Shotilla ja jostain askartelulehdestä saadulla stanssilla kuvioita ja vähän voimakkaammalla oranssinkeltaisella Chalksilla niitä väritin. Vastaostettu vihreä ricracnauha sopi väreihin mainiosti ja pääsiäistunnelmaa lisää laitoin Tiimarin kukkasilla. Aikuisille vähän samaan tapaan, mutta kuviona käytin lintua, vaikkei pääsiäistipu olekaan. Kamala kiire tulee aina ja kun osoitteita kirjoittaa korttien kuoriin, huomaa, että vielä sille ja sille pitäisi...Saa nähdä, vieläkö huomenna pitää täydentää;)