Sisareni loma oli viime viikolla ja pääsin hänen kyydissään vierailulle Lappiin. Hänen tyttärensä kaksiviikkoista vauvaa ja heidän perheensä vastikään hankkimaa taloa sekä tietenkin koko minullekin niin läheistä nuorta perhettä pääsin näin mukavasti katsastamaan. Suurkiitos vain vieläkin hyvästä kyydistä ja mukavasta matkasta!

Olin kuullut tarinoita tiellä viihtyvistä poroista, vaan en oikein osannut todeksi uskoa, mutta pakkohan se sitten oli;)

Perillä odotti mukava talo ja sen nuori isäntäväki, joka kesti meitä vieraanaan koko viikon esitellen vähän nähtävyyksiäkin, vaikka se ei ollutkaan pääasia. Sallassa oli kaunis kirkko keskellä kylää.

Palatessamme kylältä halusi herra 3v. esitellä vähän lisää paikkoja ja poikkesimme katsastamassa lähikylän, jossa kamera nappasi kauniissa maisemassa olevan lammaslauman ja tupasvillapellon.

Näyttivät rinteetkin olevan lähes laskettelukunnossa, vaikka minua ei se harrastus yhtään kiinnostakaan, mutta kuva on Sallatunturin portilta.

Nopeasti se viikko kului ja koitti kotimatkan aika. Nappasin auton ikkunasta matkalta kuvan hiljaisesta kansasta, joka jäi räntäsateeseen meidän turistien perään katselemaan.

Kiitos isäntäväelle, kovasti jäi vielä näkemättä, joten ehkä se hillareissukin vielä joskus toteutuu, haaveissa on ollut vasta muutamia vuosia;)