Onpa aikaa kulunut siitä, kun viimeksi olen tähänkään haasteeseen mitään saanut aikaan. Nyt tarvitsin miniälle synttärikortin ja embossasin sekä kuvan että tekstitähden vaaleanoranssille paperille. Kuvaa lievästi värittelin ja lisäsin kimalletta. Oranssiin korttipohjaan ensin laitoin saamalleni ColorCorelehtiön arkille kohokuviointitaskulla (kiitos joulupukki) tehdyn ja santapaperilla hiotun suorakaiteen. Vielä muutama hopeatähti koristeeksi.

Toinen kortti odottelee pari viikkoa ennen postiin pääsyä, siihen pohjaksi käytin Basic Grayn kauniista Curio-paperikosta otettua arkkia, reunoja saksilla ressaten ja vähän musteella tummentaen, muuten samat leimat samalla tavoin käytettynä. (Anteeksi kammottava kuva)

Ennen väritystä sivelin tähtiin ja kiemuroihin vähän Leimailutaivaasta ostamaani Teykolia. Koetin käyttää mahdollisimman ohutta sivellintä, mutta ihan liian paksulti sitä kiemuroihin tuli. Reunoihin tuputtelin sitten Distress inkiä chipped sapphire, väritin ja lisäsin Stardustia.

Tähän vielä loppuun muistin kuvata sen joulupaketin sisältöä, johon tontut ihanasti olivat keränneet askartelutarvetta. Muutaman vuonna näitä tämmöisiä on onneksi konttiin osunut;)

Nyt siis eikun ahkerasti P*skartelemaan. Hyvää vuoden 2011 jatkoa!