Ihana päivä tänään! Kävin Jyväsjärven rannalla kävelemässä ja nauttimassa säästä. Nämä ovat niitä päiviä, joita jään kaipaamaan Teneriffalla ollessani, toivottavasti niitä riittää vielä palattuanikin.

Lapsenlapsista muutama on sairastellut, viimeksi vatsatautia liikkeellä. Itselläni on vähän epävarma olo, mutta toivon, että olen ylihuomenna bussi- ja lentokunnossa;) Mahdollisesta tartuntavaarasta kuitenkin johtuu, että kahdet synttärit (1v. ja 3v.) peruuntuivat tai ainakin siirtyivät myöhempään. NO, ehkä sitten ensi vuonna, HUOH!, minäkin pääsen mukaan. Tiedetään, itsepähän lähden reissuun.

Pojanpojalle ihan ostin autolelun, mutta tyttärentyttärelle olen jo muutaman viikon (silloin tällöin) väkertänyt lahjaa, TAU-nallea. Olen isolle sisarelle muinoin tehnyt TI-TI-nallen ja nyt siis toiveena nuorimmalle oma nalle. Kuvan oton jälkeen tein vielä rusetin päähän, toivottavasti onnistuu pinnillä kiinnitys vaikka korvaan, haaveena on nimittäin neuloa ehkä vielä Ti-Ri-nallen keltainen haalari.Mekon tein ihan omin ohjein, mutta olin kyllä siihenkin tyytyväinen.

Korttia tuskin ehdin tehdä mukaan, mutta toivon saavani lahjan perille ennen lähtöäni.

Pitäisi varmaan ottaa matkalaukku esiin ja ruveta pikkuhiljaa pakkailemaan.

Mukavia tulevia viikkoja kaikille teille blogiystävilleni!