Muistaakseni tällä viikolla P*skarteluun vaadittiin huovotettua. No, muistin heti, että minulla on "jemmassa" kirpputorilta ostettuja huopasydämiä ja ystävänpäivä lähestyy, voisiko paremmin sattua???

Vaikka tarvikkeita olen juuri järjestellyt, ei se pussi mitenkään meinannut osua käteen:( Vihdoin, parin päivän penkomisen jälkeen, nuorten neitien askartelupöydän päältä hyllyltä pilkisti silmään purkki, jossa sekalaisia tarvikkeita ja siellähän ne sydämet, ONNEKSI!!! Jaa, miksiköhän ihmettelen, mihin kaikki aika oikein valuu, hukkaan vai etsimiseen???

Tällainen Hello Kitty-viritelmä syntyi, sain tyttäreltä stanssin lainaksi ja tein vähän Kittyjä valmiiksi. Samoin nuo pienet metalli-Kittyt ovat häneltä peräisin. Kiireellä kuvasin, kun päivällä vielä riitti valoa, ennenkuin lähdin entisten työkavereideni kanssa eläkeläisten kahveille ikää lisäämään, tulikin paljon, kun tosi mukava joukko koolla ja nauru raikasi!!!

Tosin enää ei iltapimeä tuota ongelmia, koska sain lampun pöydälleni ja voin myöhemminkin askarrella. Pidän kovasti tästäkin!