Haastoi tuo Taru -tytär selvästi minut kokeilemaan linkin tekoa, kun kerroin, etten ole vielä oikein onnistunut. Ehkä se nyt meni oikeassa järjestyksessä ja toimii. Tällaisia tuliaisia sain Tampereelta, kun en oikein sinne itse ehtinyt mukaan.

Miian blogissa olen ihaillut kuvien reunoja, toivottavasti sain oikeat sakset, kun en oikein osannut selittää. Noita puolihelmiä pyysin, niin voin aina joskus timangien sijaan niitäkin kortteihin lisätä. Leimasin saattaa ensi jouluna mennä kuvina ainakin lasten luo joulukorteissa, pidin siitä kovasti. Tim Holzin blogissa ihailin krakleerattuja yksityiskohtia tageissa ja nyt siis pääsen itsekin sitä tekniikkaa kokeilemaan.

Nuo pari ihanaa skräppipaperia olivat ihan vaan tuliaiset noiden pyytämieni lisäksi. Suurkiitos Tarulle näistä.

Valtavan suuri kiitos myös pojalleni, joka tänään ruokatunnillaan käväisi meillä auttamassa "tietokoneongelman" ratkaisemisessa. Valtava vitsi "naurua, naurua" kun en saanut konetta auki, olisi pitänyt muistaa kirjoittaa salasana ihan samalla tavalla kuin nämä puoli vuotta tähänkin asti, HAHHAH. Että hävettää (ja vähän myös ihmetyttää).