Ihana viikonloppu takana!!!

Sali täynnänsä innokkaita askartelijoita, reunamilla ihania kauppiaita, joilta pystyi varastoja täydentämään. Kovasti tapasin tuttuja, vähän jopa maltoin jutellakin;) ja paljon saada ikää lisää, niin monet makoisat naurut tuli nautittua, varsinkin lauantai-iltana puoliltaöin:D



Osallistuin kumpanakin päivänä Birgit Koopsenin ohjaamaan pajaan. Jälkimmäisessä valmisteltiin alumiinifoliosta kohokuviointitaskujen ja alkoholimusteiden avulla minikirjaa. Minulla se jäi sivupohjien tekoon, mutta ahkerat ja taitavat Maiju ja Heini saivat omansa ihan valmiiksi asti, tässä yhdessä ohjaajan kanssa poseeraten.



Ensimmäisessä pajassa sain valmiiksi ENSIMMÄISEN IKINÄ SKRÄPPISIVUNI. Birgitin valmiin ehdotelman mukaan oli melko helppo sommitella Taru-tyttären tilaaman paperilkuvan ympärille.



Pajassa opimme ensin värittämään valkoiset kukat haluamamme värisiksi käyttäen Glimmer mistejä ja vastaavia kalkkisuihkeita, hyvää tekniikkaa siis haltuun.



Tottahan omaakin askarteluaikaa jäi, joten päätin kokeilla skräppäämistä kuvista, jotka Taru-tytär otti viime syksynä Eurajoen Korttitalkoooreissulla, kun kävimme ensin vierailulla serkkuni mökillä. Kuvat taas hienosti näyttävät, mikä vauhdin hurmasta nautiskelija minä olen myös merellä;)



Tässä vielä yhteiskuvassa koko viikonlopun aikaansaannokset, ei todellakaan huono!



Tässä osa tätdennyshankinnoista, muutama pitsi ainakin puuttuu ja pari lehteä. Taas onnistuu!

Onnea Vuoden Skräppääjä, Pipaiita!

Kiitos järjestäjille ja kanssaskräppääjille!

Tavataanhan taas pian!