Pieni kasvimaani on vihdoin jotakuinkin istutettu, hernettä, perunaa, sipulia, salaattia ja maustevihanneksia, avomaankurkkua, kesäkurpitsaa ja yksi varsiselleri. Nyt vain vettä niskaan, mieluummin öisin;)

Viime lauantaina juhlimme sisareni 60-vuotispäivää ja samalla hänen jäämistään kesän loppupuolella eläkkeelle. Vaikka vanhempi tyttäreni teki varsinaisen lahjakortin (matka kanssani Teneriffalle syksyllä;)), piti minunkin tietysti yrittää omaa versiotani, vähän lapsellinenhan tämä sille minun pikkusiskolleni on, mutta ei auta. Onneksi nuorempi tyttäreni teki enemmän aikuisen naisen kortin, kerrassaan upean!

Aika hienoa oli olla matkalla kaikkien kolmen lapsen kanssa, vaikkakin vain yhden päivän ajan. Taitaa edellisestä kerrasta aikaa olla vierähtänyt muutamakin vuosi, nykyisin kun kaikilla on omat perheensä ja muutenkin tietysti omat kuvionsa. Vaikka kaikki asumme täällä laajassa Jyväskylän kaupungissa, eivät tapaamiset niin kovin tiuhoja ole, tosin koetamme merkkipäivinä (ei edes vain pyöreinä) vähintäänkin juoda herkkukahvit yhdessä ja alkaa meitä melko mittava joukko jo ollakin!

Hyvää viikon loppua! Toivottavasti nämä ihanat mökkisäät vielä jatkuvat!