P*skarteluhaasteen ohjeena oli tehdä leimakuvalle maisema/tausta. Halusin kokeilla tätä lintukuvalle ja tein kaksi eri versiota. Ensimmäiseen leimasin kahdella eri sinisellä kiekuroita sekä kiekuroita sekä leimakuvaan että korttipohjaan. Ajattelin, että jotakin puuttuu ja menin tälläämään siihen perhosen ihan turhaan.

Vihreään versioon tein taustan Magnolian saniaisilla kahta eri ColorBoxin vihreää käyttäen. Alle liuska leikattua boordia. Tekstin pujotin nauhaan ja lisäksi löysin ikivanhan langalla pyöritellyn koristeen, saattaa olla tyttärenkin tekemä, en enää muista. Muutama pikkuruusu lisäksi.

Luulin valmistavani useammankin kortin, mutta kun ilma vähän selkeni, lähdin iltapäiväksi mökille. Kun pääsin perille alkoi heti sataa, mutta oli välillä onneksi aurinkoistakin. Kahvia juodessani katselin pihamaalle ja huomasin rantasipipariskunnan käyskentelemässä pihamaalla, jotakin koettivat maasta etsiä, kun jatkuvasti nokkivat hauskasti keinahdellen. Lentotavasta viimeistään ne tunnistin, vaikken ääntä kuullutkaan.

Eilenkin oli sen verran valoisampi hetki, että pääsin aurinkoiselle kävelylle, tosin lopuksi vähän kastuinkin, mutta eihän se haittaa. Kävellessäni mietiskelin asuntoasiaani, olen etsiskellyt keskustasta kerrostalokolmiota, kun tuntuu tämä kaksio aika ahtaalle;), makuuhuone aika täynnä askartelutarvikkeita, yllättäen. Reippaan sadekuuron jälkeen pilkisti aurinko ja ihan kuin olisi sanonut, että täältäkö pois, niin kaunis sateenkaarikaksikko ikkunasta silmieni eteen avautui, ei vain kuvassa näytä niin mahtavalle kuin luonnossa oli, ihan mykistävän upea!!!

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!