Ihana Joulupukki toi minulle melkein SUURIMMAN paketin, vaikka läsnä oli runsaasti kilttejä lapsia. Pari pienempääkin pakettia sain kyllä, jostain syystä ne suuntautuivat kohottamaan kuntoani;)

Koetin saada kuvaan myös kynttiläkruunun, jossa olen ehtinyt jo polttaa vaikka kuinka monet kynttilät ja taustalle tuli näköjään myös ihana Pentikin lautanen, jonka sain 60-vuotislahjaksi.

Huomasittehan tuon ison paketin sisällön? Ovat varmaan Korvatunturilla olleet askartelukurssilla ja huomanneet, kuinka helppo välineitä on pakkailla tuollaiseen ihanaan laukkuun ja siinä siirrellä paikasta toiseen, missä nyt sitten askarrella tarvitseekaan. Ovat muutenkin oppineet hienoja kikkoja, sen verran upeita pakettikortteja oli lahjoissa pilvin pimein, huomasittehan tekin?

Onneksi oli riittänyt valmiiksi täytettäkin tuonne laukun lokeroihin, lävistimiä, kohokuviointilevy, magneettiteippiä, koristeita, leimasimia, upea palikka,  papereita ja vielä lehti ohjeita täynnä, saa nähdä, mitä siitä keksin! IHANAA!!!

Pari kirjaa unohtui kuvasta ja purkkapurkin oli yksi 6-vuotias tonttutyttö tuunannut 3D-kuvilla ja täyttänyt karkeilla ja joulutähdellä. Kiitoos pukille ja tontuille!