Meinasi jäädä viime tippaan, kun vähän mietitytti toteutus ja aika paljon jouduin soveltamaan Lehtopöllön kivaa mallia. Nimpparisankari on sairaalassa ja halusin kortin, jonka voi ripustaa. Muistui mieleen Miijan ohjeet shakerkortista ja päätin koettaa sellaista. Ongelmahan mökillä on tarvikkeiden niukkuus, vaikka aika iso osa on jo tänne kulkeutunut. Onneksi meillä käytetään kertakäyttöastioita, kun porukkaa on runsaammin, joten pyöreä kehys tuli niistä ja yhden vaaleansinisen muovitaskun uhrasin ulkopinnoiksi, kun kalvoa ei ollut.

Huomasin, ettei minulla juurikaan ole miesväen leimasimia, siis jotain muuta piti keksiä ja kun mies terveenä ollessaan mieluiten varmaan tänäänkin uistelisi järvellä kaloja, kaivoin esiin joskus ostamani lohiservietit ja siitä sain korttiin kuvan, liimasin kaksi kalaa vastakkain Bilteman kaksipuoleisella teipillä ja lisäsin päälle kiiltoainetta. Puoleen sisäosasta vihreää punchinellaa ja helmiä, strasseja ja muutama pieni simpukka "helisemään" sekä vanha paperisuikale ja siihen toivotus. Koristeet on jo ravisteltu paikoiltaan, joten ne eivät mallia enää täytä, samoin kala uiskenteli asemistaan sivuun, kun vähän liian kovasti vedin siimasta;)

Kuvasin auringonlaskun jälkeen puunoksalla roikkumassa, toivoin vielä taustalle kuumailmapalloja, mutta eivät ainakaan tänään tännepäin lentäneet.

1245965179_img-d41d8cd98f00b204e9800998e