Tässä mukava seurueemme Jyväskylästä kohta jo lähtemässä paluumatkalle. Hauskaa oli koko päivän ja asiassakin olimme kovasti innolla mukana. Kiitos hyvästä seurasta ja ansiokkaasta liikenteenohjauksesta!

Taru-tytär teki tapansa mukaan tarkkaa työtä tutustuen huolella valikoimaan ennen hankintoja. Kyllä hänkin taisi jotakin löytää, tässä minun ostoksiani, mutta en yhtään muista mitä mistäkin ostin, anteeksi. Hajautin kyllä aika hyvin pitkin salia. Molemmat onnistuimme pysyttelemään budjetissa;)

Ilman Tarun vinkkejä olisi varmaan puolet jäänyt ostamatta, mutta kuvittelisin näille kaikille kyllä käyttöä löytyvän, isoa osaa käytetty jo!

Suunnattomen suuret KIITOKSET Taavalle ja koko järjestelyjoukolle sekä  teille mukaville myyjille, ihanaa, että jaksatte tulla meitä palvelemaan ja esittelemään uutuuksianne  Porukkaa oli juuri sopivasti, ei yhtään liikaa tungoksen tuntua, vaikka jossakin tilanteissa meitä aika monta neliömetrille mahtuikin;) Aikakin oli juuri riittävä, ehti rauhassa ainakin pariin kertaan kiertää joka paikan ja nähdä muutamia hyviä demoja. Olen ennenkin todennut, että on ihaneri asia nähdä joku takniikka omin silmin kuin lukea, kuinka se pitäisi mennä.

Tuntuu, että tapasin vaikka kuinka paljon vanhoja tuttuja ja yhden hyvän blogiystävän näin ensimmäistä kertaa ihan oikeasti, IHANAA!

Innolla tulevia koitoksia odotellen!