Viikko sitten olimme Heinolassa juhlistamassa korttipäivää treffeillä tyttären ja hänen vanhimman tyttärensä kanssa. Oli mukava lauantai tosi hyvässä seurassa hienojen kortteilijoiden kanssa. Suurkiitos SannaS! Järjestelyt olivat mainiot!

Tiesin, että viime viikolla oli tarvetta onnittelukorteille, joten tein samasta kuvasta useamman nimpparikortin ystäville. Tämä Riikka Juvosen enkelityttö lintuineen on mielestäni aivan ihana kuva. Eri papereilla erilainen tulos.

Yllättäen tämän viimeisimmän kortin värimaailma oli eniten mieleeni ja pidin kovasti Tim Holtzin stanssilla tekemästäni rosetista (kiitos Taru-tyttärelle stanssin lainasta!). Ihmeekseni opin Raumalla pitämään napeista, joten tämänkin somisteeksi se hyvin käy, keskellä taitaa olla paperinarua.

Muutaman viikon kaupunkiasumisen jälkeen tuntui ihan upealta olla viikonloppuna ihan yötä myöten mökillä. Voi, mikä ihana rauha ja hiljaisuus! Ja mitkä värit puissa, varsinkin rantalehmuksessa.

Olen jo kerran tainnut mainita äitienpäiväruusun urheasta kukkimisesta ja vielä se ehti minut yllättää, hoidosta huolimatta;)

Ehdin vähän haravoidakin ja leikkasin vielä viimeisen kerran nurmen. Jos sää tästä vielä paranee takaisin poudaksi, koetan ehtiä vähän ympäristöä siistimään, mutta ihan pakko ei ole.

Hyvää syksyn jatkoa!