Kyllähän ne bougainvilleat kukkivat, oli lämmintä ja aurinkoista, IHANAA!

Kotiinpaluu ei sitten ollutkaan ihan niin mukava, kuin olin lähtiessä olettanut=( Remonttimies jo viestitteli Teneriffalle, että seinissä oli monta kerrosta vanhoja tapetteja, joten hän ei uskaltanut ruveta päälle maalaamaan, vaan joutui ensin repimään tapetit pois, sitten tasoittelemaan ja vasta sitten tekemään uutta pintaa. Hyvä, kun huomasi!

Isompi makuuhuone/vierashuone/askarteluhuone on siis tällä hetkellä tämän näköinen, vaatii vielä maalausta ja yhden seinän tapetointi täällä ja olohuoneessa sekä eteisen maalaus ovat vielä tekemättä. Lisäksi sitten johtojen vedot ja jalkalistat, toivottavasti ensi viikolla valmistuu.

Viime torstaina tuli pari uutta huonekalua, toinen tässä vielä paketissa ja kun sain lapsenlapsesta purkuapua, kävi ilmi, ettei ollut ihan sitä mitä piti, joten huomenna pitäisi kuljetusliikkeen kavereiden tulla hakemaan se turvaan ennenkuin remonttimies rupeaa sitä kamalaa hienoa pölyään taas levittelemään tänne. Onneksi ei sentään enää tarvitse tuossa olohuoneen lattialla patjan päällä nukkua, kun sain sängyn pienempään makkariin!

MUKAVA! Ihanan hyvä nukkua tämä 120cm leveä peti. Otin vähän normaalia korkeammat jalat, on mukavan korkeakin;) Toiseen suuntaan makuuhuoneessa kuvattuna näkyy LAATIKOITA. Samalla huomaatte, ettei IHAN vieressä ole naapuritalon ikkunat, onneksi.

Noita kahdessa kerroksessa olevia banaanilaatikoita juuri äsken pengoin ja purin, vaikka tarkoitus onkin laittaa toiseen huoneeseen askartelupöytä. Ahdistus kuitenkin oli kova, kun en meinannut millään löytää niitä puolivalmiita joulukorttialoituksiani, pöydän alla uuden työtuolin takana sitten oli SE laatikko, onneksi löytyi!

Tyttären mallin mukaan ja hänen Hero Arts leimasimellaan tuunasin minäkin osoitteenmuutoskortteja, YKSI jo siis valmiina, muut vielä vaiheessa. Tällainen tämä:

Hyvää ensimmäistä adventtia!