Kummasti tämä kevät lisää kiireitä;)

Pari kertaa olen päivän viettänyt mökillä ja pikkuhiljaa aloitellut kevättöitä. Välillä pitänyt taukoa tuolissa ulkona istuskellen ja luontokappaleita ihastellen. Eilen seurailin jo kotiutuneita västäräkkejä, kahta telkkää, pikkulintuja, käpytikkaa, harakoita, joutsenia, luultavasti villiminkkiä ja vielä perhosia, näin sekä nokkosperhosen että upean suruvaipan. Arvatkaapa vain, oliko kamera osunut mukaan haravointimatkalle! Eipä ei! Tiedän, Tia, aina pitäisi olla, nolottaa, ei paljon auta vaikka jo ajaessa huomaa puutteen;)

Huomenaamulla lähden taas käväisemään äitini luona, vuorossa seurantaröntgen ja lääkärikäynti, toivottavasti ei lisämurtumia olisi ilmestynyt niin että lääkkeet ehtisivät apuun.

Vappua olisi tarkoitus jo viettää kotimaisemissa tai mahdollisesti mökillä, viimeistään silloin olemme muuttaneet yleensä asustamaan mökille ja "kaupunkiasunto" on jäänyt puoleksi vuodeksi huoltopisteeksi, saa nähdä, kuinka minulle tänä vuonna käy.

Kortteja ei kuitenkaan oikein ole valmistunut, mutta koetan saada jotain aikaiseksi ensi viikolla, viisainta ainakin olisi.

Mukavaa vapun ja kevään odotusta!