jakoi minulle tämän ihanan muistamisen, ja hänen blogistaan kopioin myös tekstin:

 
Kun vastaanottaja huomaa saaneensa kortin: hän voi joko vain todeta sen saaneensa tai kopioida kortin omaan blogiinsa. Ja sieltä taas jatkaa sen jakamista itse valitsemilleen tärkeille blogeille.

Vielä olisi yksi toive > jos päätät jatkaa kortin jakamista liitä vielä oheen seuraava kysymys/vastaus sarja. Aiheet kuuluvat jouluun.

1. joululaulu sinun makuusi ja lyhyesti miksi juuri se?
Varpunen jouluaamuna, niin surullisen ihana!

2. mukavin joulupuuha ja mikä tässä viehättää.
Viime vuosina ollut joulukorttien teko. Mukava saada omin käsin aikaan jotain tarpeellista ja ilahduttaa sillä sitten isoa joukkoa.
 
3. Mikä on se JUTTU > tunnelma/ tyyli / menu, tai ihan jotain muuta, jota sinä tänä jouluna tavoittelet.
Tänä vuonna taitaa se JUTTU olla omien huonekalujen saaminen tänne asuntoon ja päästä vihdoin kunnolla asettumaan tänne uuteen kotiini (huhu kertoo, että ehkä lauantaina:D).
Toisaalta aatto, ensin haudalla, sitten omien läheisten kanssa ja lapsenlasten iloa  seuraten.

4. onko sinulla tänä vuonna lahjatoivetta, jos on niin mikä?
  Pölynimuri;) Edellisissä asunnoissani on ollut keskuspölynimuri. Jos ei pukki tuo, ostan sen.
 
Niin moni blogi ilahduttaa mieltäni, nämä Pipaiitan listaamat jyväskyläläiset ennen kaikkea, mutta myös runsas määrä muualta Suomesta. Ole kiltti ja ota tästä, tiedät varmaan, kuka!

Vein tänään (näköjään siis eilen) postiin kolmekymmentä korttia ja huomasin, ettei riittänyt, nyt paikkaussatsi kuivumassa kimalleliimoissaan, ykkösluokan joulumerkkejä on vielä jäljellä.

Hyvää joulun odotusta!