I made a couple of cards for my friends because they had their name-day last week. I used my new, lovely Motivet squirrel stamps, which I got as a present from StampARTic.

I followed the scetsh from sketch-and-stash-challenge-20 and made the other two a little bit otherwice, but I put them here, too. The "golden" ribbon in second card is also new, my daughter gave it to me.

Viime viikolla oli ystävillä nimipäiviä ja nämä kortit ovat heillä toivottavasti jo perillä. Ensimmäisen näistä ihanista Motivetin oravakorteista tein Sketch and stash challenge 20 mallin mukaan, toiseen käytin Taru-tyttäreltä saatua nauhaa koristeena, mutta väänsin vähän mallia muuten. Kolmas meni parhaalle ystävälleni ja näytti tyhjälle, kunnes laitoin siihen kaksi oravaa.

Aika edelleenkin laukkaa niin, etten meinaa mukana pysyä, tällaista siis on eläkeläisen vapaa elämä;) Viikon sisällä äidin luona pari päivää, lapsenlikkana yhden, pari päivää mökillä syystöitä tekemässä, vaikka vanhempi vävy niistä jo ison osan kävi tekemässä, KIITOS!, ja nyt jo paikalla, kun lupasin pari päivää hoitaa pojan tyttäriä, tarha syysloman vuoksi suljettu ensi viikon. Onneksi olivat mökkipäivät kertakaikkisen kauniita, joten ulkohommien teko oli pelkkää nautintoa. Tosin taisin pahasti häiritä parin oravanpoikasen leikkejä, kun mennessäni vilistivät kilpaa oksalta oksalle, ylös ja alas, mutta en nähnyt sen koommin.

Parasta mökillä olossa kuitenkin näin syksyllä on loistava tähtitaivas, se hehkuu niin kirkkaana, ettei juuri muuta valoa ulkona ollessa illalla tarvitse, pari kynttilää lyhtyihin verannalle ja sähkövaloa sisälle vain ihan pakollisissa tilanteissa. Toivottavasti teillä kaikilla on tilaisuus aina silloin tällöin päästä näkemään tähtitaivas ilman ympäröivää valosaastetta!