P*skarteluhaasteena oli bingo ja valitsin siitä oikean pystyrivin: vihreä, raita ja nappi.

Poikani siis siirtyi toissa päivänä ikämiesten sarjaan, sattui ensimmäinen jääkiekkoharjoitus samalle aamulle ja sai jo testata kuntoaan;) Kekkereitä eivät oikein ehtineet järjestää, joten vien kortin tänään ohimennessäni jälkijunassa.

Väritin tämän Forever Friendsin nallen pitkästä aikaa chalkseilla ja olin tyytyväinen tulokseen, muistan aiemmilta kesiltä, että mökillä on hyvä näillä väritellä. Paperina kortin pohjalle käytin graphic45 domestic woman lehtiöstä tällaista sopivan neutraalia, miehellekin osuvaa raitaa, nauha on tullut jossakin kukkakimpussa ja napit löysin anopin vanhasta nappikokoelmasta.

Tänään on kaiketi pakko lähteä käymään kauempana mökiltä kuin kirjastoautolla parin kilometrin päässä, viime viikon keskiviikkona viimeksi kävin kaupassa ja alkavat varastot ammottaa tyhjyyttään, joten kummitytön ja miehensä vierailu ei oikein onnistu ilman täydennysostoja;) Samalla ajan kaupungin toiselle laidalle vanhinta tytärtä onnittelemaan, lupasi kahvit keittää, jos pyörähdän. Sillä aikaa ehtii pesukone yhden satsin pyyhkeitä puhdistaa. Kortin tein tyttärellekin, pääosassa nuoremmalta tyttäreltä saatu upea perhonen, jota kuvittelin vähän tehostavani värillä, mutta ei olisi pitänyt. Taustapaperiksi tähän laitoin Tukholmasta matkaan tarttuneen Basic greyn perhospaperin.

Eilen joutikin vähän kortteilla, kun pilvet ja sade uhkailivat, aika vähän sitä vettä kuitenkin tuli, piti vielä kastelukannuilla täydentää. Jyrinä sai minut rannalle kuvaamaan ja mielessäni seuraavan otoksen nimitin: Kohta sataa. Hetken tuon jälkeen koetin vielä pyydystää salamaa, mutta eihän se minulta onnistunut, joten pistin kameran pois ja tulin sisälle sadetta pakoon.

Hyvää kesän jatkoa ja aurinkoista viikonloppua!