Sukulaisia toisella puolella Suomea on kyllä mukava tavata, mutta voisi se tapahtuma muutakin olla kuin hautajaiset. Olin kuitenkin Raumalla kolme yötä ja ehdin taas montaa serkkua tavata. Raumalla oli askarteluliike juuri sen lauantain kiinni, joten en päässyt sinne shoppailemaan, mutta onneksi Askartelupuoti Pia on avannut uuden myymälänsä täällä meillä ja tavaraa on vaikka kuinka. Ostin Taru-tyttärelle pitsileimasimen ja pyysin sen heti lainaksi;)

Tällaisen kiitoskortin sain sillä aikaiseksi. Leimasin VersaMarkilla ja embossasin kirkkaalla jauheella, sen jälkeen levitin päälle Distress Inkejä, kahta eri sinistä. Alkuperäinen idea oli

mustan pitsin yötä mukaileva, mutta kuten tytär ostohetkellä kertoikin, tämä musta kohojauhe on aivan kamalaa tarttumaan joka paikkaan, ei ainakaan täällä mökillä ole järkevä.

Raumalta ajoin Hämeenlinnaan mieheni serkun perhettä tapaamaan. Muuten oli oikein mukavaa, mutta sielläkin onnistuin ajamaan askartelukaupan risteyksen ohi, enkä sitten viitsinyt ruveta uudelleen yrittämään, Charlottassa sentään piipahdin ostamassa muutaman pakkauksen korttipohjia. Jatkoin Kouvolaan äitini 88-vuotispäivän kahvikekkereihin ennen Jyväskylään paluuta.

Piialta löytyi vielä ihana lumihiutalekranssileimasin ja siitäkin tein muutaman kokeilun, tässä näytille yksi. Nuo siniset värit taitavat olla Broken China ja Chipped Sapphire.

Pimenevien syysiltojen rattona telkkua katsoessani olen tehnyt pari huppukauluria tyttärentyttärelleni, saa vaikka toisen antaa kaverilleen, jos haluaa. Malli oli ainoa siitä Suuresta Käsityöstä, jonka hän halusi ja valitsi varastoistani itse langan, onneksi paljon ohjetta paksumman. Teen kuitenkin vielä piponkin tästä isovelilangasta, jos hän ei halua, voin pitää itse.

Mukavaa viikonloppua!