Perjantai lähes päässään, enkä ole vielä edes katsonut Jehkotar- haastetta, kun piti tehdä ensin yksi ulkomaalainen valmiiksi. Laitanpa tännekin sen näytille, kun itse kerrankin pidin lopputuloksesta ;)

2100981.jpg

Tällä viikolla väreinä tuli käyttää raiding hood red, sahara sand (tai metalli), very vanilla ja whisper white. Vaaleaan beigeen korttipohjaan laitoin kullanvärisen liuskan, jonka ympärille punaisen nauhan ja siihen rusetin. Tarulta sain sopivasti koekäyttöön Finnstamperilta juuri tulleen Woodware Craft Punch leikkurin, jolla leikkasin punaisesta ja himmeästi kultavärillä leimaillusta valkoisesta läjän kukkia, kiharsin lehdyköitä peukalonkynnellä ja lisäsin keskelle kulta 3D-geeliä. Leikkasin kalvosta ympyrärenkaan, laitoin molemmille puolille Bilteman kaksipuoleista teippiä ja sommittelin sille kukista kranssin Unohdin käyttää kohotustarrapaloja, vaikka niin olin etukäteen suunnitellut. Tässä vielä kuva vähän lähempää, näyttävät värit hiukan oikeammille.

2100976.jpg

Ystävätär täyttää parin viikon päästä pyöreitä ja mielestäni värit ovat juuri hänelle passelit, siis onpahan kerrankin kortti ajoissa valmiina (paitsi varmaan viimeiseen hetkeen asti mietin sopivaa runoa).

Seuraavaksi siis Jehkotar- haasteen kimppuun

Leena