Näitä tai samantapaisia tein melko monta, olivat kohtalaisen nopeita ja pidin lopputuloksesta. Pohjapaperi on ostettu joku aika sitten Tiimarista j totesin, että sopii kortin pohjaksi.

Leimasin hopeanhohtoisella musteella tuon ihanan lumihiutalekranssin ja tekstin mustalle pohjapaperille. Koristeeksi rusetti ja muutama timangi sekö vöhän Askartelupuotipiiasta ostamaani Tulip-väriä. Lumihiutaleeseen vähän kimalleliimaa, sisään värssy ja tervehdys. Kuoreen leimasin nallen postilaatikolle.

Kiitos tehokkaiden Jyväskylän seudun askartelutapaamisten, tein kahdenlaisia enkelikortteja (terkkuja Jämsään), tässä yksinäinen enkeli, jonka pohjalle stanssasin tyttäreltä lainaamallani kauniilla stanssilla kraftista kehykset. Mielestäni oli näin hyvä!

Osassa kuvia oli enkeleitä kaksi ja stanssasin niille pohjan omilla stansseilla sekä tein Taru-tyttären mallin mukaan Timpalta ideoidun toivotusbannerin. Olisi pitänyt vähän jotakin tehdä myös tuolle pohjakuviolle, ehkä sipaus väriä.

Punaisille korttipohjille rakensin lopuista valmiiksiväritetyistä Tildoista ja kauniista paperista kortit, koristeiksi vain joulutähden kukka ja joku lehti.

Muutaman hätäversion jouduin rakentamaan ja taas kerran harmitti, että jäivät niin viime tinkaan enkä oikein kaikkiin ollut tyytyväinen. Jokohan ensi vuonna olisin kyllin fiksu aloittaakseni ajoissa?

Hyvää joulun odotusta teille kaikille!