Ainakin nämä Tukholmasta, jotain vein jo Taru-tyttärelle viemisiksi. SkapaHobbysta olen ennenkin ostanut Papperallan kortteja ja kuoria, mutta nyt oli varasto vähissä, vaaleansinistä, oranssia ja pinkkiä vain hyllyssä. Muutaman käsintehdyn kuoren ostin Ljunggrenilta, olisi ollut vaikka mitä, mutta ei oikein raaski. Kreatimasta ostin tuota akvarellipaperia ja ohjekirjan;) 

Pandurosta jouluiset huopakoristeet, koska sain ne halvalla, hah! Muutama leimasin, vähän värejä, jotka onnistuin valitsemaan niin, ettei Tarulla samoja ollut, ja vielä kiinnitystarvikkeita sekä timantteja.

Kävimme Tarun kanssa eilen pikaisesti kaupungilla ostoksilla ja niinkuin usein on käynyt, tytär keksii minulle paremmin ostoksia, kuin mitä itse löytäisinkään. Graphic45n Domestic goddess-paperikon poimin siis vihjeestä mukaan. Oli tarkemmin kotona tutkailtuani vielä ihastuttavampi kuin arvasinkaan, saa vain nähdä, malttaako näitä käyttää;) Halpa pieni viivoitettu lehtiö odottaa, jos vaikka skräppäystä saisi kokeiltua.

Kiitokset lapsille kommenteista kuvanlaadun parantamiseksi. Perusongelmahan on mukavuudenhalu, joten en millään viitsi käsitellä kuvia ohjelmalla, vaan yritän ottaa kuvat niin, että vain siirrän ne koneelle. Kuitenkin oli hyvä, että kiinnititte huomiota asiaan, luulin nimittäin ottaneeni lähikuvat oikealla asetuksella, vaan olihan tuo muna taas kerran kanaa viisaampi, vaikka kuinka koetan heille muuta väittää. Eilinen korttikuva jo oli siis tarkempi, kiitos lasten, toivottavasti lisääntyvä valo auttaa väreissä.