Jotakuinkin tässä kuvassa kaikki ostokseni ihanasta Leimailutaivaasta. Olin ajatellut tietyn summan, jonka raaskisin siellä käyttää ja suunnilleen budjetissa pysyin;)

Leimasimiahan sieltä tuli muutama hankittua ja oletan saavani tyttären tekstileimasimia tarvittaessa lainaksi, kun sattuo niin hassusti, että olisin tilannut aivan samat kuin hänkin.

Naapurini, muusiikinopettaja ja säveltäjä, täyttää pikapuoliin pyöreitä ja pakko oli tuo Golden Oldies- leimasin sitä varten ostaa, Stempelkelleristä pääsiäiskortteihin ja hauska Red Hat Mamas jo pääsi korttiin, esittelen vähän myöhemmin.

Synttärisetti ja tähtikokoelma varmaan löytävät korteista paikkansa. Alla vielä söpöjä metalliotuksia.

Kukkiakin oli pakko jonkin verran poimia:

 

Isoja skräppipapereita ostin joitakin, mutta varsin kohtuullisen pinon. Tyttären kanssa jaetaan joitakin pienempiä lehtiöitä myöhemmin.

 

Suurkiitos Taavalle ja koko järjestelyporukalle, tapahtuma oli aivan mahtava! Sieltä ottamani kuvat ovat aivan käyttökelvottomia, joten laitan tähän linkin Jehkottaren postaukseen, jossa hyviä kuvia ja tunnistettava otos tyttärestäni ja minusta juttelemassa Aijan kanssa. Yksi tällaisen tapahtuman suurista iloista onkin saada jutella muiden askartelijoiden kanssa, siis tavata blogiystäviä. Huomaan, että kaikkia "tuttuja" en ole ehtinyt huomata, vaikka 5½ tuntia paikalla käppäilinkin, mutta toisen kerran sitten.

Tyttären kanssa kävimme vielä sunnuntaina kiertämässä IKEAn, ennenkuin hän kyyti meidät kotiin. Kiitos, mukava matka oli kaikinpuolin!