Magnolia haasteen #14 aiheena oli tehdä äitienpäiväkortti. Vein jo äidille hyötylahjan, postikassin, josta postin saa otettua ilman, että tarvitsee kumartua ihan lattialle asti, toivottavasti se häntä arjessa auttaa:D Ruusunkin ostin pöydälle kukkimaan. Kortti vain jäi lähetettäväksi postitse.

Pinkkiin korttipohjaan laitoin kauniin Magnolia-paperin. Ei kai se haittaa, vaikka onkin leikattu paperista, jossa lukee "under the mistletoe" christmas angel? Samoilla väreillä koetin värittää Tildan ja kauniin kukkakimpun hänen sylissään. Alas lisäsin kaistaleen leikattua boordia, johon käsin kirjoitin tekstin. Ylös muutama kukka päällekkäin.

P*skarteluhaaste #38 Bingosta valitsin Kukka - kimalle - pinkki lävistäjän. Tilda ja lintu vievät tervehdyksen huomiselle nimpparisankarille! Kukkien keskelle laitoin GlueDropit ja niihin siveltimellä YuoDon kullanväristä kimalletta, joka ei oikein tässä näy. Kukliksi valitsin pilkulliset, näyttivät silmääni paremmilta. Lisää kimalletta laitoin kimalleliimalla aukon ympärille. Toivottavasti vastaa kyllin hyvin haastetta.

Tiistaina olin kahveilla entisen työkaverin luona ja tapasin muitakin saman työpaikan eläkeläisiä. Oli mukava päivittää kuulumiset! Eilen sain pari ihanaa nuorta seuralaista, jotka auttoivat mökkipihan haravoinnissa niin ahkerasti. Tänään ovat jo hoitopaikoissaan. Aioin mennä mökille tänäänkin, mutta ennen kuin pääsin pois kaupungista, tuli muutama vesipisara ja taivas meni ihan pilveen, joten päätinkin kerätä muutaman roskapussillisen vanhasta asunnosta, tarpeellista työtä sekin;)

Hyvää äitienpäivän odotusta!