90-vuotiaalle onnittelukortti jotakuinkin P*skarteluhaasteen reseptillä: 1 tähti (ainakin), kaksi nauhaa ja yksi leikkuri (ainakin;)).

Sain Taru-tyttäreltä lainaksi kohokuviointitaskun, jolla hän teki minulle aivan ihanan raikkaan Onnea uuteen kotiin- kortin. Kokeilin erilaisille papereille ja tähän käytin kullanväriseen korttipohjaan kullanväriselle repäisylehtiöpaperille stanssattua. Leimasin Brilliance Moonlight Whitella onnittelutekstin ja päälle valkean ja kimalteen sekoitusta kohojauheena.

Reseptiin:

Tähtenä käytin muistaakseni Pipaiitalta ostettua metallitähteä (ainakin, koska pohjassa tähtiä)

Kaksi nauhaa, ensimmäisellä kultalangalla kiinnitin tähden, toisena valkeaa ricrac-nauhaa.

Yksi leikkuri siis ainakin, koska huomasin tehneeni kolmenkokoisia retrokukkia kahdesta eri paperista ja lisäksi tuntui jotain puuttuvan, joten Xcutilla leikattuja lehtiä lisäsin muutaman.

Tässä vielä osa kortista lähempää, kukkien kokoamiseen ja heteinä käytin Tiimarin alesat ostettuja helmisiä.

Toivottavasti kelpaa haasteeseen, vaikka vähä olenkin soveltanut. Vien tämän toimitettavaksi lauantaina tutulle tädille, joka aikoinaan on ommellut minun vihkipukuni ja oli muutaman päivän hoitamassa vanhinta tytärtäni hotellissa, kun aloittelin opintojani Jyväskylässä, mies oli vielä armeijassa ja isovanhemmat töissä. Valitettavasti hän on aivan dementoituneena vanhainkodissa eikä enää viimeksi siellä käydessäni minua tunnistanut.

Itse en aio jäädä juhlimaan lauantaiksi, vaikka Kymenlaaksoon olenkin juuri kohta lähdössä, vaan kiirehdin äitini silmäleikkauksen ja tarkistusten jälkeen takaisin Jyväskylään, odottaen

INNOLLA

 Pipaiitan järjestämää askartelutapaamista.

Kiitos, Pipaiita, olet ihana, kun jaksat meitä paapoa ja meille järjestää!