Miespuolinen ystäväni aloitti ansaitut eläkepäivänsä eilen ja juhlimme sitä jo suurehkolla porukalla sunnuntaina syömällä yhdessä hyvin. Jostain syystä en saanut korttai tehdyksi silloin, mutta nähtyäni Lauran korttihaasteen ohjeen: MUSTAA JA VALKOISTA SEKÄ PITSIÄ, innostuin korttia kokoamaan.

Minulla oli joitakin mustavalkoisia paperiarkkeja, jotka olen joskus saanut tyttäreltäni ja poimin niistä ensinnäkin englanninkielistä tekstiä tehdystä työstä (valitettavasti osa aika harmaita, mutta toivottavasti kelpaa), ne leikkasin sanoisksi ja liitin kohotarroilla mukaan, samoin toisesta arkista vaihtoehtoisia toimintoja kuvaavia sanoja, ne halusin käyttää kokoelmana ja leikkasin tagin muotoon, joten sain ihan aitoakin pitsiä ujutetuksi miehen korttiin nauhan lisäksi. Pohjapaperi on uskoakseni samasta lehtiöstä lähtöisin ja väliin laitoin pienen kakkupaperin. Tekstin väliin laitoin myös sankarin nimen, jonka peitin kuvauksen ajaksi. Tuli oikeastaan ihan kelvollinen kortti eläkkeelle lähtijälle, jonka aika kuluu paljolti lastenlasten kanssa touhutessa ja heitä hoitoon ja harjoituksiin kuljetellessa.

Tarkoitukseni on viedä hänelle kukka kiitokseksi kortin lisäksi, mutta tänäkin aamuna oli pakkasta 27 astetta, joten taidan vielä lykätä vientiä, jotta kukasta olisi jotain iloakin;)

Eilen lähtiessäni keskipäivällä kirkkoon laulamaan muutamaa virttä, sellainen meillä joka keskiviikko ja minä mielelläni veisaan, otin kameran mukaan. Kuvasin kirkon puiden takaa niin, että mukaan mahtui myös Minna Canthin patsas, ja mikä ihana sininen taivas valkeiden puiden taustana!

Hyvää talvisen viikon jatkoa teille kaikille!